Himálajský solný kámen BBQ - pro grilování a pečení - rivsalt
Kód: BBQDetailní popis produktu
Himálajský solný kámen BBQ promění Vaše grilování na gastronomickou extravaganci. Použití je snadné. Jednoduše namažete horní povrch olejem a solný kámen začněte pomalu ohřívat až po optimální teplotu. Kámen BBQ je vhodný pro grilování masa, ryb, korýšů, ale i zeleniny nebo dokonce jako chlazený servírovací talíř pro sushi nebo čerstvé ovoce.
Po použití solný kámen oškrábejte nebo otřete a udržujte ho v suchu do dalšího použití.
Příprava na grilování:
Krok 1: Lehce namažte horní povrch himalájských solných bloků olejem.
Krok 2: Pomalu zahřívejte solný blok, aby nedošlo k popraskání. Ideální je zahřívat bloky prvních 20 minut při nízké teplotě. Dalších cca 20 minut zvyšte teplotu na střední stupeň.
Krok 3: Jak otestuji optimální teplotu? Pokapejte bloky pár kapkami vody. Syčí-li, jste připraveni na grilování.
Krok 4: Pro otáčení masa, zeleniny, mořských plodů,.... používejte kovové kuchyňské nástroje (ne plast). Bloky můžete nechat na grilu a grilovat i několik hodin.
Krok 5: Po ukončení grilování nechte solné kameny zcela vychladnout na pokojovou teplotu.
Krok 6: Bloky oškrábejte od přilepené hmoty a otřete čistým hadrem. Čím méně budou solné bloky v kontaktu s vodou, tím lépe :-)
Odkazy:
O značce Rivsalt ZDE.
Produkty Rivsalt ZDE.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vše pro grilování |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Celková hmotnost: | 3,2 kg |
Rozměry (cm): | 20 x 15 x 4,5 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.