Himálajský solný kámen BBQ Pro - pro grilování, pečení a další použití v kuchyni - rivsalt
Kód: BBQ-PRODetailní popis produktu
S BBQ Pro soupravou bude grilování na zcela nové úrovni. Solný kámen využijete na plynu, uhlí, v troubě nebo přímo na indukci, plynovém nebo elektrickém sporáku. Použití je snadné. Naolejujete povrch solného kamene a následně pozvolna začnete zahřívat kámen až na optimální teplotu. Po grilování solný kámen nechte zcela vychladnout, vyčistěte a skladujte v pokojové teplotě. Kovový držák umyjte, nevkládejte do myčky nádobí.
Grilujeme:
Krok 1: Lehce namažte horní povrch himalájských solných bloků olejem.
Krok 2: Pomalu zahřívejte solný blok, aby nedošlo k popraskání. Ideální je zahřívat bloky prvních 20 minut při nízké teplotě. Dalších cca 20 minut zvyšte teplotu na střední stupeň.
Krok 3: Jak otestuji optimální teplotu? Pokapejte bloky pár kapkami vody. Syčí-li, jste připraveni na grilování.
Krok 4: Pro otáčení masa, zeleniny, mořských plodů,.... používejte kovové kuchyňské nástroje (ne plast). Bloky můžete nechat na grilu a grilovat i několik hodin.
Krok 5: Po ukončení grilování nechte solné kameny zcela vychladnout na pokojovou teplotu.
Krok 6: Bloky oškrábejte od přilepené hmoty a otřete čistým hadrem. Čím méně budou solné bloky v kontaktu s vodou, tím lépe :-)
Krok 7: Skladujte v suchu při pokojové teplotě.
Pozor! Kovový držák má tloušťku 3 mm a je vhodný pro všechny zdroje tepla. Ujistěte se prosím, že pokládáte kameny na rovný povrch (grilovací plocha,...). Zabráníte tak deformaci plechu.
Odkazy:
O značce Rivsalt ZDE.
Produkty Rivsalt ZDE.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vše pro grilování |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Celková plocha na vaření: | 30 x 20 cm |
Sada obsahuje: | indukční kovový držák a dva himálajské solné kameny |
Tloušťka solných bloků: | 4,5 cm |
Váha: | 8,5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.