Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Himálajský solný kámen BBQ Pro - pro grilování, pečení a další použití v kuchyni - rivsalt

Kód: BBQ-PRO
Značka: rivsalt
2 058 Kč 1 701 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

S BBQ Pro soupravou bude grilování na zcela nové úrovni. Solný kámen využijete na plynu, uhlí, v troubě nebo přímo na indukci, plynovém nebo elektrickém sporáku. Použití je snadné. Naolejujete povrch solného kamene a následně pozvolna začnete zahřívat kámen až na optimální teplotu. Po grilování solný kámen nechte zcela vychladnout, vyčistěte a skladujte v pokojové teplotě. Kovový držák umyjte, nevkládejte do myčky nádobí.  

 

Grilujeme:

Krok 1: Lehce namažte horní povrch himalájských solných bloků olejem. 

Krok 2: Pomalu zahřívejte solný blok, aby nedošlo k popraskání. Ideální je zahřívat bloky prvních 20 minut při nízké teplotě. Dalších cca 20 minut zvyšte teplotu na střední stupeň. 

Krok 3: Jak otestuji optimální teplotu? Pokapejte bloky pár kapkami vody. Syčí-li, jste připraveni na grilování.

Krok 4: Pro otáčení masa, zeleniny, mořských plodů,.... používejte kovové kuchyňské nástroje (ne plast). Bloky můžete nechat na grilu a grilovat i několik hodin.

Krok 5: Po ukončení grilování nechte solné kameny zcela vychladnout na pokojovou teplotu.

Krok 6: Bloky oškrábejte od přilepené hmoty a otřete čistým hadrem. Čím méně budou solné bloky v kontaktu s vodou, tím lépe :-)

Krok 7: Skladujte v suchu při pokojové teplotě.

 

Pozor! Kovový držák má tloušťku 3 mm a je vhodný pro všechny zdroje tepla. Ujistěte se prosím, že pokládáte kameny na rovný povrch (grilovací plocha,...). Zabráníte tak deformaci plechu. 

 

 

Odkazy:
O značce Rivsalt ZDE.
Produkty Rivsalt ZDE.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Vše pro grilování
Záruka: 2 roky
Celková plocha na vaření: 30 x 20 cm
Sada obsahuje: indukční kovový držák a dva himálajské solné kameny
Tloušťka solných bloků: 4,5 cm
Váha: 8,5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: