Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Creature Cups

Seděl nehnutě a jenom ji tiše pozoroval. Dívala se na něj bez mrknutí, zpola schovaná a on se snažil potlačit svůj neklid, ten vnitřní nepokoj, který v něm vždy vyvolávala. Věděl, co chce, ale měl potřebu to obhájit, vysvětlit, říci, že je to správné a lidské. Slova však byla zbytečná, ona to věděla moc dobře též. Sebral odvahu a pomalu natáhl ruku. Velice lehce se jí dotkl – neucukla. Povzbuzen, pomalu, polehoučku přiblížil své rty a dopřál si krátký, pomíjivý dotek hladiny a napil se čaje. V kritickou chvíli, s hrnkem zvednutým k obličeji, zadržel dech a zpříma se na ní zadíval. Skoro se mu zastavilo srdce, když ji viděl v plné kráse – tak krásnou a tak blízko! Skoro měl pocit, že se zavlnila, že mu pokynula, aby se nestyděl a nebál, že je tam pro něj. Pil tedy dál, hltal až k zalknutí. A pozoroval, jak se pro něj nejdříve ostýchavě, pak ale stále odvážněji vynořuje, blyštivě krásná, omamně symetrická, designově čistá, tak blízká a přitom tak vzdálená. Jeho porcelánová chobotnice.

CreatureCup-AngleView-Octopus

Spřátelení milovníci designu,

mám tu čest Vám představit Creature Cups ™, krásné hrnky se zvířátky, co v nich bydlí. Jde o patentovaný design i výrobu ze Spojených států a můžete se setkat s milými zvířátky jako králíčkem v růžovém, liškou v červeném, ježečkem v blankytném či veverkou v modrém – ale i lebkou v černém, krokodýlem, drakem, T-rexem a podobně. Celkem máme 23 vzorů a další se pravidelně přidávají a vypadají úžasně:

liska cthulutrex

Hrnečky dělají radost nejenom dospělým, ale samozřejmě i dětem. My je máme doma již několik let a chobotnice je náš favorit! Navíc jsme jich řadu rozdali jako dárky a vždy to mělo obrovský úspěch. Podívejte se, které by se nejvíce líbily Vám: https://www.decoronline.cz/creature-cups/ 

Zvířátka se navíc ráda koupou v myčce i suší kožíšky v mikrovlnce a jsou tak ideálními společníky.

Na vánoce máme dostatečné zásoby, nemusíte se tak bát, že by na Vás nevyšlo – vybírejte srdcem! Navíc pro Vás máme ještě jeden bonus na závěr - video z představení Creature Cups pro český a slovenský trh.

 

Mějte se krásně,

Jirka, DecorOnline.cz

  

Sledujte nás!

blog bydlení

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě