Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Velikonoční novinky!

Krásné velikonoce!

Na úvod malé připomenutí symboliky Velikonoc – jak se křesťanství prosazovalo, mnoho symbolů a svátků přizpůsobilo těm existujícím. Například beránek je Kristus obětovaný za spásu světa, ale také boží stádo Izraelitů vyvedených z Egypta (a Velikonoce se slaví ve stejný den jako Pesach). Kříž je zase mimo jiné také symbolem zimního slunovratu, kdy Slunce vstupuje do souhvězdí Jižního kříže. Mléko se strdím, dvojjedinost Kristova, je také symbolem zaslíbené země Izraelců, slzami Amon-Re v Egyptě, pokrmem mladého Dia v Řeckých bájích a hádejte, kde se asi inspiroval Kosmas s praotcem Čechem?

Báječné Baajo

A tak dovolte i nám spojit původní a nové a oznámit avizovanou novinku, tedy zařazení značky Baajo decor do našeho sortimentu. Ruční práce, jednoduchý, ale pěkný design, kvalitní provedení a organické materiály hovoří za sebe. V Česku pletené a háčkované pufy, stoličky, polštářky, ošatky či další krásné kousky lze už objednávat, a jelikož jsou dělané na zakázku, každý má jedinečný a originální design a punc!

Obrázek11Obrázek1Obrázek31

barvy

Lze vybírat z 19-ti barev od velice decentních až po ty skutečně Velikonoční, co se ale neomrzí! Žlutá, světle modrá, bordó, představte si, jak si můžete doplňky úžasně nakombinovat! Ostatně podívejte se sami:

baajo_vzornik_barvy_kody_1024x1024

 

Mohli bychom tady o tom psát donekonečna, ale lepší bude, když se na vše podíváte sami nebo když si pár kousků rovnou objednáte. My už je doma máme :-)

 

Váš tým DecorOnline.cz

 

Sledujte nás!

blog bydlení

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě