Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Villeroy & Boch přináší tu nejtradičnější vánoční atmosféru, jakou si můžete přát!

Vánoční kolekce Villeroy & Boch připomínají Vánoce vašeho dětství. Svícny, prostírání, ozdoby na stromeček i kompletní porcelánové servisy jsou plné domácké laskavosti, tradičních vánočních barev i slavností atmosféry!

Dokonalá vyváženost Villeroy & Boch

Snad proto, že umí vybalancovat nostalgii starých časů a vyvážit ji moderním zpracováním, patří vánoční kolekce Villeroy & Boch k těm vůbec nejprodávanějším po celém světě každý rok. A ze stejného důvodu je milujeme i my.

Jednoduché motivy jedlových větviček, cesmíny nebo červených mašlí, ale i motivů, které byste na první dobrou pokládali vlastně za dětinské, u Villeroy & Boch dětinské nejsou ani trochu. Každý kousek je precizně zpracovaný a zdobený tak akorát. A hodí se úplně přesně do atmosféry od začátku adventu až po samotný Štědrý den. Co všechno si můžete vybrat?

Prostřeno s láskou

51732Vánoční středový pás i kompletní prostírání pro celou rodinu nabízí Villeroy & Boch třeba v rámci své kolekce Toy´s Delight nebo Toy´s Fantasy. Když si vyberete jeden z nich, můžete mu pak přizpůsobit už kompletní prostírání, nebo obě kolekce kombinovat, protože i tak jsou promyšlené. Aby ladily.

Na stole tak může stát pohádková látková ošatka na pečivo s „dětskými“ motivy stejně jako vánoční etažér na servírování cukroví, ve vánočním hrnku Villeroy & Boch můžete podávat voňavý čaj nebo dobrou kávu a vedle toho nachystat  talíře z minimalistické kolekce Toy´s Delight Royal Classic, které svou jednobarevností vyváží vzory okolo.41861

55692Perfektní je celý snídaňový set a jako dárek můžete dokonce pod stromeček zabalit termohrnek Villeroy & Boch s typickými vánočními vzory!

Nazdobeno všude, kam se podíváš…

Villeroy & Boch má ale ještě mnohem víc. Stát u vás doma může okouzlující betlém, děti budou milovat hrací vánoční stromek a na stromeček spolu určitě všichni rádi zavěsíte vánoční ozdoby plné těch nejtradičnějších motivů i ozdoby-zvířátka, která vdechnout výzdobě ještě o fous víc něžnosti.41837

A zbývá už jen pár maličkostí. K celému adventnímu času patří svíčky, a i ty Villeroy & Boch umí krásné. S motivem Santy, vánoční stojany na čajové svíčky nebo samostatnou vánoční svíčku s motivem stromečku. A nakonec? Něco měkkého, na příjemné vánoční posezení – a na to budou perfektní vánoční polštářky Villeroy & Boch!51738

Tak krásné svátky s Villeroy & Boch! ????