Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Nadčasová kvalita s kolekcí Legio Nova od Eva Solo

8862xx_8872xx_legio nova_table set_four

Uznávaný dánský designer Ole Palsby, často přemýšlel o květinových vzorech na porcelánovém nádobí, které se tehdy objevovaly snad všude. Věřil, že jídlo by mělo být při stolování ústředním prvkem bez jakýchkoliv zdobných elementů. To vedlo k vytvoření kolekce na stolování Eva Trio Legio, která se svou strohou jednoduchostí vynikala uprostřed moře barevných konkurentů.
887266_887268_887281_981041_981040_evas_trio_legio_nova_samling_b2b

V roce 1999 představila dánská společnost Eva Trio kolekci porcelánu na stolování, která způsobila revoluci ve vnímání nádobí v Dánsku. Legio byla také praktická. Každý kus byl vhodný pro použití v troubě, mikrovlnné troubě a myčce nádobí a bez problémů přecházel z mrazničky na gril. Ke konci 90. let se kolekce Legio stala jednou z nejlépe prodávaných řad v Dánsku; dnes je více než milion jednoduchých bílých talířů v dánských domácnostech. Její designová excelence byla dále oceněna prestižním německým oceněním Red Dot v roce 2000. legio nova - jul 2

V roce 2015 se Legio vyvinulo do moderní klasické Legio Nova. Při zachování původní podstaty Legio Nova představila jemné elegantní drážky, přidávající dojem současnosti bez ohrožení minimalistického šarmu. 

Dnes kolekce Legio Nova zahrnuje talíře, mísy, sklenice, servírovací mísy, hrnky a dekorační předměty. Letos byla přidána série rafinovaných vinných sklenic, které doplňují stávající sortiment. S Legio Nova můžete vytvořit kompletní stolování včetně svícnů a váz. Každý kus splňuje přísné standardy kvality Eva Trio a je dodáván s 10letou zárukou. Jakékoli poškození během běžného používání zaručuje bezproblémovou výměnu.