Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Ocenění designu Philippi ‑ 1. část

 

Ocenění designu Philippi ‑ 1. část

Německá značka Philippi je již dvacet let synonymem perfektního a nápaditého designu. Její renomé staví především na skvělých nápadech předních evropských designérů. Jméno Philippi samozřejmě nezůstalo ve světě bez ohlasů – za svou existenci také značka nasbírala řadu pozoruhodných světových ocenění. V dnešním článku bychom se s vámi rádi podělili o některé významné ceny, které značka získala.

DESIGN PLUS Award

Německé ocenění DESIGN PLUS Award se uděluje od veletrhu Ambiente, pořádaného v roce 1983 ve Frankfurtu nad Mohanem. Spuštěna byla za pomoci „Initiative Form und Leben“. O prestiži soutěže svědčí také podpora německé rady pro design a umění. Ocenění DESIGN PLUS Award si bere za cíl ocenit kromě designu samotného také funkčnost a inovativnost výrobku. Pokud chcete mít doma design ohodnocený prestižní cenou, vězte, že ze sortimentu Philippi ji získala například slánka a pepřenka Humpty Dumpty.

luxusní slánka a pepřenka

Form

Prestižní ocenění Form je udíleno pravidelně na veletrhu Tendence ve Frankfurtu. Klade se zde důraz nejen na inovaci a produktově dobře orientovaný výběr materiálu, důležitý je i celkový koncept a orientace na reálné potřeby zákazníka. Toužíte po tom, vylepšit svůj domov kouskem designu oceněného mezinárodní cenou? Prohlédněte si slánku a pepřenku Humpty Dumpty (cena Form za rok 2004), designovou misku Cocoon (oceněna v roce 2005), fotorámeček Rocky Mountain (cena Form v roce 2009), mísu na ovoce Anna (2012), pouzdro na brýle Alegro (taktéž v roce 2012), luxusní svícen Bow (2012) a bestseller mezi mísami na ovoce ‑ Philippi Mesh (oceněný v roce 2013).

luxusní dekorativní mísa

GERMAN DESIGN Award

Cena GERMAN DESIGN Award je skvělou šancí pro mladé talenty vstoupit mezi proslulá jména světového designu. Ocenění udílí německá rada pro design a díky své více jak 60 leté existenci se těší značné prestiži. Toužíte po „laureátovi“ této slavné ceny? U nás si můžete pořídit například hodiny Orbit, navržené profesorem Andreasem Oswaldem. Unikátem těchto hodin je jejich pohon pouhou vahou ocelové kuličky, která zároveň slouží jako ukazatel času.

luxusní stolní hodiny

GOOD DESIGN Award

Značka Philippi nesbírá „pouze“ německá ocenění, GOOD DESIGN Award je cena udílená japonským institutem Design Promotion. Historie ocenění se táhne až do roku 1957 a její základ představuje idea, že design významně přispívá k oživení hospodářství. Tuto prestižní cenu získala luxusní mísa na ovoce Philippi Grid (v roce 2009). Vzhledem k výrazné inovaci sortimentu Philippi se však již nevyrábí.

Toužíte vybavit svou domácnost či kancelář designem, který je nejen originální a funkční, ale nese i punc mezinárodního věhlasu? Pak je značka Philippi sázkou na jistotu.

 

 

Sledujte nás!

decornline facebook

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě