Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Nechte se inspirovat při zařizování předsíně!

Vstup do domu je klíčovým prvkem interiérového designu, neboť tvoří první dojem z celého domova. Při jeho navrhování je důležité zohlednit několik klíčových aspektů:

Vítejte ve stylu: Vstupní prostor by měl odrážet styl a estetiku celého domu. Je to prostor, který vítá jak vás, tak vaše hosty. Měl by působit přívětivě, útulně a reprezentativně.

Funkčnost a organizace: Předsíň by měla být prakticky navržena, aby usnadňovala každodenní život. To zahrnuje dostatek úložného prostoru pro obuv, oblečení a další předměty. Pro oko estéta doporučujeme, aby úložné prostory byly uzavíratelné. Zapomeňte na přetížení prostoru nábytkem a vyberte pouze nezbytné kusy, jako jsou botníky, věšáky, malý odkládací stolek, křeslo nebo lavice.  

 

 Ab7N5ADNtmxHj7uQVxyMgZ-1920-80

 

Osvětlení: Dostatečné osvětlení je zásadní. Vstupní prostor by měl být světlý a přívětivý, což lze dosáhnout kombinací přirozeného světla (pokud je to možné) a kvalitního umělého osvětlení. Velmi oblíbená bodová světla lze doplnit stojací lampou, lucernou či svícnem. Krásné kousky nabízí značka Bolia a Philippi.

190004_190005_190006_190007_LUNA_Teelicht_Windlicht_mood_640x450

Dekorace: Vyberte si jeden výrazný kus nábytku, jako je designový věšák na kabáty, stylové křeslo nebo odkládací stolek. Tento prvek by měl reflektovat celkový styl vašeho domova a zároveň sloužit jako praktický prvek, který přitáhne pozornost a vdechne prostoru osobitý styl. Originální věšáky najdete od značky Woud či Bolia. Stylová křesla nabízí Kartell a nápadité stolky hledejte u značky Umage.

 

58986_cara--9

 

 

Podlahy: Podlahy v předsíni by měly být odolné se snadnou údržbou. Ideální je keramická dlažba, přírodní kámen nebo vysoce kvalitní laminát či vinyl. Nicméně pokud máte rádi v předsíni koberec, tak doporučujeme umístit venkovní. Je velmi nenáročný na údržbu a lze jej často čistit. Krásné venkovní koberce nabízí Fatboy.

37301-8_koberec--carpretty-grand-2-varianty-fatboy-- (1)

Zrcadla: Zrcadla nejenže zvětšují prostor a zvyšují světelnost, ale jsou také praktickým prvkem pro poslední kontrolu vzhledu před odchodem z domu. Volba atraktivního rámovaného zrcadla může sloužit jako výrazný dekorativní prvek. Pokud disponujete menším prostorem, tak doporučujeme zrcadla, která jsou v kombinaci se skříňkou či věšákem. Originální řešení nabízí Umage či Woud.

OneMoreLook_oak_PearlWhite_2bc45d76-cc1d-4b34-9b09-128a13d7673a_960x960

 

 

Každý z těchto aspektů přispívá k vytvoření vstupního prostoru, který je nejen krásný, ale i praktický a přívětivý. S výběrem kousků do vaší předsíně vám rádi poradí naši architekti v Decoronline.