Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Květiny do váz Philippi podle Feng Shui

 

Co říká Feng Shui?

Prastaré učení o harmonizaci nám nejvíce radí odstíny červené, černé, bílé a zlaté odstíny květin. Proč zrovna tyto barvy? Pojďme si jednotlivých barva povědět více. Feng Shui je učení spojené s přírodními elementy Země, každá z barev má teď své nezastupitelné místo. Jednotlivé barvy květin se dokonale vyjímají v designových vázách Philippi, které jsou vyrobené z nerezové oceli a skla. Ocel (i kov obecně) znamená dle tohoto učení čirost a přesnost.

 

Co reprezentují jednotlivé barvy květin?

Červená - velmi živý a energický element - červená, oranžová, růžová, žlutá (sytá), vášeň, vzrušení, sexuální touha, barva štěstí ve starém čínském učení, barva manželství a odvahy.

 

Žlutá - blýskavá barva slunečního svitu, veselá, povznášející, povznášející. Žlutá barva zastupuje oheň i Zemi. Je útulná, příjemná, dokonalá do vašeho obývacího i dětského pokoje.

 

Modrá - představuje barvu oceánu a nebe. Nespočet odstínů od světle modré až tmavou indigo barvu. Modrá uklidňuje, podporuje myšlení (v kombinaci), souvisí s penězi zdravím i kariérou. 

 

Zelená - je čerstvá, svěží, plná energie. Je to barva důležitá pro zdraví. Zelená přináší léčivé vibrace z přírody. Při práci se zelenou barvou je důležité kombinovat více odstínů pro maximální léčebný účinek.

 

Ukázka možného aranžování květin do váz značky Philippi

luxusní váza na květiny

květiny do vázy

nejkrásnější vázy

vysoké skleněné vázy

 

Inspirujte se pořiďte si vázu svých snů ještě dnes prodhlédnout si vázy >>

 

Přejeme krásný den!

 

1

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě