Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Prostřeno se slevou

Spřátelení milovníci designu,

dnes jsme se prošli po pražském Petříně a narazili jsme tak na křížovou cestu – ale protože jsme začali nahoře, u rozhledny, šli jsme ji obráceně a fyzicky i mentálně nás tedy nevyhnutelně dovedla ke svému počátku, poslední večeři Páně. Podívali jsme se pak doma na díla Da Vinciho a dalších umělců a většina si jich dala velmi záležet na krásně vyzdobené tabuli. A to nás dovedlo k dnešnímu tématu, totiž výzdobě letních stolů.

Samozřejmě mezi našimi známými či přáteli najdeme zastánce jednoduchých řešení, kteří by si poslední večeři představovali přibližně takto:

1

Ale pro většinu z nás je krásné tabule jiná – je zdobená, barevně sladěná, s bohatým prostíráním, krásným porcelánem a sklem a samozřejmě pár krásnými designovými solitérky k tomu.

222

A tak jsme si položili kritickou otázku – nabízí DecorOnline možnost si Vaši tabuli krásně vyzbobit? S pokorou nám vlastní musíme připustit, že ubrusy či skleničky u nás zatím neseženete (snad do budoucna), ale jinak věříme, že jsme s potřebnou péčí vybrali opravdu krásné kousky, které prostě musí potěšit. Ostatně podívejte se na některé vybrané níže:

Aranžujte s pomocí těch nejlepších designérů
 p2

Servírujte salát se stylem od Philippi

Oživte stůl barvami z řady Cotton Bud od Maxwell & Williams

111

 

Než se s Vámi rozloučíme, rádi bychom Vám poděkovali za čtění našich blogů slevovým kódem. Ten platí na vše od návrháře Christophera Vinea, který navrhl mnoho nádherných výrobků pro značku Maxwell & Williams (například výše zmíněnou řadu Cotton Bud). Kód CHV25 Vám získá slevu 25%* na zmíněné produkty, které jsme označili titulkem produkt týdne. Všechny tyto produkty můžete najít zde.

 

Váš tým DecorOnline.cz

* kód je možné zadat ve Vašem nákupním košíku a je platný do 31.7.2017.

 

Sledujte nás!

blog bydlení

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě