Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Zassenhaus - král mezi mlýnky

 

Tradice a kvalita

Je tomu již 148 let, kdy vznikla nyní již celosvětová značka Zassenhaus. Za dobu své existence urazila veliký kus cesty. Cesty kvality a použitelnosti všech svých výrobků, které jsou základem obdivuhodného úspěchu původně malé rodinné firmy. Zrod firmy se udál v německém městě Schwelm a postupem času se přesunul až do Solingenu. O vysokou spokojenost zákazníků se pečlivě stará vždy oddaný tým ,který přistupuje ke své práci s radostí.

 

Mlýnky jako vlajková loď

Značku Zassenhaus proslavily již v počátcích především špičkové mlýnky na kávu a koření. Základem úspěchu se stala v té době nevídaná kvalita a odolnost všech mlýnků. Ty postupně získávali na stále větší popularitě po celém světě. Dnes je Zassenhaus velikou nadnárodní společností vyvážející své mlýnky do všech koutů světa. Portfolio je nyní tak  široké, že uspokojí každého zákazníka bez ohledu na jeho nároky.

 

Mlýnky na kávu

Současná nabídka mlýnků na kávu zaujme nejednoho milovníka "zrnkového" nápoje. Vedle tradičního pojetí mlýnků si zde přijdou na své také milovníci moderního nebo retro stylu. Jedno však spojuje všechny mlýnky a to je prvotřídní kvalita mlecího mechanismu. Ta je dosažena použitím vysoce tvrdé ušlechtilé oceli, která je kalená v německých závodech. Výrobce mlýnkům důvěřuje natolik, že na mlecí ústrojí poskytuje záruku celých 25 let!

 

Robustní mlecí kameny se staly základem úspěchu značky.

LAST1

 

 

Stejně tak skvělý design všech mlýnků.

LAST5

 

 

Na skok do kuchyně

Nyní si odskočíme na malý okamžik do kuchyně. Zde vládne Zassenhaus pevnou a nekompromisní rukou. Respektive mlýnky na koření, které vyrábí. Více jak 150 různých druhý, typů a velikostí pojí opět společný jmenovat. Tentokráte se však nejedná o ocel, ale o kvalitní keramiku ze které jsou vyráběny strojky do mlýnků na sůl a pepř. Zde se zastavíme. Unikátní mlecí mechanismy jsou totiž patentované a co víc, jsou tvrdší než ocel! Ačkoliv je mnoho lidí názoru, že to není možné, věřte, je! 

Nejmodernější výrobní postupy a speciální postupy vypalování keramiky skutečně dosáhly tohoto nevídaného efektu. Při mletí s mlýnkem Zassenhaus ihned pochopíte, že se jedná o skutečnost. Naprosto plynulý a hladký chod strojku si hravě poradí i s nejtvrdší solí.

 

Malá ukázka mlýnků:

CERVENY18CM

FR1

 

19

35

 

 

A mnoho, mnoho dalších...

Důvěřujte při výběru nového mlýnku osvědčené kvalitě a dlouhé tradici.

 

 

Přidejte se k nám!

1 5

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě