Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Elegance ze Skandinávie část 1.

 

Vítejte v lese!

A ne v ledajakém. Jedná se o les magický a plný futuristických svítících šišek. Možná již tušíte, kam dnes zavítáme. V dnešním blogovém článku se podíváme směrem na sever. Konkrétně do dánského města Kodaň. Tam se v roce 2008 zrodil dnes již celosvětově známý výrobce stylových lustrů Vita.

Nadčasový design a zpracování lustrů si zamilovali miliony lidí po celém světě. Skvělý vzhled a úžasná variabilita inspirovala také nás, abychom vás se světem Vita blíže seznámili.

 

Skandinávský design je to nejlepší, co můžete v Evropě najít. Moderní tvary se často snoubí s organickými formami, které můžete najít v přírodě. U značky Vita platí tento předpoklad dvojnásob. Zde byl hlavní inspirací borovicový les...

 

Dokonalá imitace borovicových šišek - není šiška jako šiška!

LES

Více o šiškách >>

 

Skandinávští designéři jsou proslulí také díky své nápaditosti a ohledem na praktické využití všech doplňků do bytu. Nezůstali proto jen u lustrů, ale přidali i možnost kombinovat je s podlahovýmistolními lampami.

 

Tam, kde jiným často dochází nápady, značka Vita dominuje.

SET1

 

Přírodní formy lustrů jsou překvapivě moderní a nadčasové.

GREY1

Více o šiškách >>

 

Použití 100% přírodních materiálů není v případě severského pojetí bydlení žádnou neobvyklostí. Právě naopak! Vedle kvalitního dřeva z odlehlých lesů na severu, se můžete setkat také s pravými husími pírky. Ty používá značka Vita při výrobě lustrů řady Eos. 

 

Svítidla z husího peří jsou opravdovým unikátem mezi lustry.

EOSXL1

Více o lustrech z peří >>

 

I dánští designéři občas upustí od přírody a zhmotňují své myšlenky pomocí moderních materiálů do nadčasových forem. Při pohledu na některé doplňky vás spíše než příroda napadne pojem moderna.

 

Moderní pojetí svítidel značkou Vita.

CLAVA2

 

Sledujte nás:

1

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě

 

Autor článku:

Honza Fodor >>