Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Jarní novinky na DecorOnline.cz

Vážení přátelé,

s příchodem jara, prvním krásným víkendem a blížícími se Velikonocemi se i my hlásíme o část Vaší pozornosti. Provedli jsme řadu změn s cílem být Vaším ještě lepším průvodcem po světě designu, který si můžete snadno objednat domů. Nechceme být obchod, kde je vše – vybíráme naopak pečlivě předměty z jednotlivých kolekcí tak, aby obstály před Vaším kritickým okem. Vyřadili jsme i značky, které nebyly spolehlivé v dodávce a naopak Vám v průběhu dubna představíme hned několik novinek: 

NOVá kolekce Maxwell & williams

Uvedeme novou kolekci Maxwell & Williams – tento australský výrobce moderního porcelánu nyní nově nabízí oblíbenou velikost 400ml svých krásných hrnků a to v sadě nových vzorů.

čerstvě také Christopher vine

Nově navíc uvedeme i výrobky Christopher Vine od tohoto předního světového designéra. Vytvořil nejen krásnou kolekci pro Maxwell & Williams, ale i zcela vlastní řadu, podívejte se ostatně sami:

Obrázekkjk1Obrázek1Obrázkjjlek1

 

novinky z českých luhů a hájů

Domluvili jsme spolupráci s novou českou značkou, která připravuje ručně dělané doplňky z organických materiálů – háčkované pufy, stoličky, polštářky, ošatky a další. Je to moc příjemné a skvěle se na tom sedí, osobně ozkoušeno!

Obrázek4

 

DĚTI

Zavádíme také novou kategorii zaměřenou na děti, abyste pro (nejenom) své ratolesti mohli vše snadno nalézt na jednom místě :-)

 

Budeme rádi, když nám i Vy napíšete, co Vám na našem obchodě chybí či přebývá tak, abychom společně mohli vytvořit prostor, který Vám bude přinášet radost.

 

Váš tým DecorOnline.cz

 

Sledujte nás!

blog bydlení

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě