Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Přívítejte jaro s Philippi

Když TULIPÁNY ROZKVÉTAJÍ

Přichází na scénu Philippi společně s návrhářem Christianem von Ahnem. Dokonalé souznění barev i tvarů, moderna versus přírodní půvab. Černá v kombinaci s rudou nebo bílou. Stříbrná doplněná o žlutou či oranžovou. Krásné luxusní vázy Philippi a čerstvě tulipány jsou tím pravým, pokud se chystáte ladit svůj interiér do jarní nálady. Není tomu tak dlouho, kdy jsme pro vás psali článek o Christianu von Ahnovi a jeho mistrovském umění na poli designových doplňků do bytu. Právě tento vyhledávaný designér stál u zrodu skvostných kousků, kterými jsou vázy Bouquet v černé a stříbrné barvě.

SKLENĚNÁ VÁZA DECADE

Představuje jedinečný způsob výzdoby interiéru pomocí živých květin. Vázu Decade odlišuje od ostatních především špičkové a nápadité zpracování, díky kterému květiny vypadají jako by se vznášely v prostoru. Díky úzkému profilu je ideální květinou tulipán, který vypadá ve váze skvěle!

skleněné vázy

 

NEOBYČEJNÁ ELEGANCE Z LIMITOVANÉ EDICE

Matný černý odstín designové vázy Bouquet si přímo říká o aranžování rudých nebo bílých tulipánů, které svou barvou výstižně podtrhnou unikátní tvar vázy. Ocelové "stonky" jsou velmi precizně lepené ke skleněné základně se stříbrným logem Philippi. Váza se nejlépe vyjímá v moderních interiérech, kde s naprostou jistotou dominuje okolnímu prostoru.

 

černá váza

dekorace philippi

 

STŘÍBRNÁ JAKO SYMBOL NADČASOVOSTI

Stříbrný nebo chcete-li chromový odstín nevyjde nikdy z módy. Nadčasový charakter této oblíbené barvy vládne moderním interiérům již několik let a mnoho dalších ještě vládnout bude. I když může váza působit chladným dojmem, správně zvolená barva tulipánů tento dojem spolehlivě eliminuje a co víc, dodá váze na velmi příjemném a v kombinaci s oranžovými tulipány útulném vzhledu

 

luxusní stříbrná váza

philippi vázy

 

PROHLÉDNOUT VÁZY >>>

 

Sledujte nás!

blog bydlení

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě