Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Kombinace dřeva a oceli v interiéru 1.část

 

Dřevo v různých podobách a barvách je stále nejpoužívanějším materiálem při zařizování interiéru a výběru nového nábytku. Existuje mnoho způsobů, jak jeho přírodní energii ještě pozdvihnout.

Jedním z těchto způsobů je doplnit dřevěný nábytek o nadčasové doplňky z leštěné oceli. Platí to zejména u designových váz, svícnů nebo mís na ovoce. Vzhledem k obsáhlosti tématu rozdělíme článek na dvě části. V té dnešní se podíváme na vázy a svícny.

 

Vázy. Vedle sošek a svícnů nejoblíbenější dekorace do bytu. Ocelové vázy se překvapivě dobře doplňují s dřevěným nábytkem. Jejich vysoký lesk a nadčasové provedení dokonale oživí často usedlý a fádní vzhled dřeva, který je někdy považovaný již za příliš všední. Zde je prostor pro živé květiny.

MOONVINTERIERU600Inspirace pro výběr vázy - zde

 

Kromě živých květin je vhodnou dekorací také větvička se zelenými nebo jinak zbarvenými lístky (podle barev v interiéru). Tato varianta působí méně kontrastním a decentnějším dojmem.

344_3_1342172590_overlayInspirace pro výběr vázy - zde

 

Přírodní dřevo vypadá nejlépe, když je osvětleno přírodním světlem. To získáte nejlépe použitím svícnů. Variant je mnoho. Svítit můžete pomocí vysokých nebo také čajových svíček. Vysoké svíčky doporučujeme do otevřených obývacích pokojů, kde naplno vynikne jejich kouzlo.

BOW4Inspirace pro výběr svícnu - zde

 

Pokud jste kreativní typ, můžete použít svícny na čajové svíčky jako přírodní osvětlení na schodiště. Ve více kusech poslouží také jako orientační osvětlení na zahradě.

LIGHTBALL3Inspirace pro výběr svícnu - zde

 

Pro opravdové milovníky hřejivého plamene a dokonalého designu jsou zde také olejové lampy z leštěné oceli a čirého skla. Vysoký lesk povrchu v kombinaci se zapáleným plamenem vykouzlí ve vašem obývací pokoji neopakovatelnou atmosféru.

 

123118-mood_FIREInspirace pro výběr olejové lampy - zde

 

Sledujte nás:

1

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě