Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Už žádné čmouhy v kuchyni!

 

Čistota a lesk versus nadčasová krása.

 

Milujete kuchyňské doplňky z nerezové oceli, ale raději se jim vyhýbáte kvůli strachu z neustálého leštění? A co když vám povíme, že některé leštit nemusíte? Možná vám to připadá jako vzdálená utopie, avšak opak je pravdou.

 

Revoluce je právě tady!

Holandská značka Brabantia vyrábí potravinové dózy, chlebníky, odpadkové koše a další kuchyňské doplňky ze speciální směsi oceli. Tato ušlechtilá směs spolehlivě zabrání zachycení otisků prstů na svém povrchu. Barvou je tento povrch spíše matného rázu a tedy velmi moderního vzhledu.

Technologie se nazývá FFP - finger proof print.

 

Skladování potravin.

Mouka, cukr nebo káva. Tyto sypké potraviny potřebují kvalitní uložení v potravinových dózách s dokonalou ochranou proti vlhkosti. Tu zajistí speciální patentované víko. V případě značky Brabantia k tomu můžete přičíst také povrchovou úpravu proti otiskům prstů.

Vaše potraviny budu dokonale uložené ve stále čisté dóze. Co více si přát.

3

 

 

Správné skladování pečiva je také důležité. Chlebníky Brabantia jsou kompaktní a zabírají minimum místa. Stejně jako u potravinových dóz si můžete vybrat otiskuvzdornou variantu. Často neoblíbená práce leštění povrchu vám odpadne a budete si moct věnovat příjemnějším aktivitám v kuchyni. Chlebník bude stále jako nový a moderní ozdobou ve vaší kuchyni.

POP1

 

 

Nerezové odpadkové koše jsou velmi oblíbené a v moderní kuchyni se jejich ocelový vzhled stává dominantou prostoru. I zde mysleli vývojáři značky Brabantia na každodenní používání a stále čistý vzhled. Proto si i mezi odpadkovými koši můžete vybrat typ na kterém otisky jednoduše neuvidíte.

FFPPOP

 

 

Všechny produkty s technologií FFP nalezentete zde

 

Sdílejte naše články na sociálních sítích

1

 

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě