Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Kouzelné Vánoce: objevte s námi ty nejkrásnější adventní věnce, svícny i svíčky!

Dřív, než začne každoroční adventní odpočítávání, pojďte si s námi vybrat z nejkrásnějších designových adventních věnců, svícnů i úžasných svíček, které vám pomohou proměnit předvánoční domov na to nejromantičtější místo pod sluncem!

Klasika vs. originální design

Ano, ty klasické adventní věnce, z jehličí, na které narazíte na každém rohu, jsou určitě fajn. Ale co kdybychom vám letos nabídli adventní věnec z úplně jiného ranku? Adventní věnce totiž klidně mohou být designové, navíc ekonomické i dokonale udržitelné, protože když se o ně budete starat s láskou, vydrží celé generace.

Adventní věnce pro minimalisty i maximalisty

aJedna ze značek, které je umí opravdu božské kousky, je německý Edzard. Máme tu krásný adventní věnec Milano, spletený z jemných kovových „nití“, do kterého jako do dekorativní mísy můžete navíc naaranžovat vánoční ozdoby.

Máme tu adventní věnec Porus, který jako by vymyslela příroda sama z jednotlivých větví svých stromů. Zámeckou atmosféru připomíná čtyřramenný adventní svícen Pamplona, a když chcete něco opravdu velkého, bude se vám líbit Kingston!

Elegance se počítá55704

Philippi si kromě kovu hraje i se sklem a nabízí také úžasnou variabilitu. Skleněný svícen Arena s kovovými nástavci na svíčky můžete používat celý rok a v adventu jej dodekorovat vánočními drobnostmi. Ale také Philippi má výhradně adventní věnec: Girlanda. A je neskutečně elegantní!

27653Nakupujete rádi u značky Georg Jensen? Skvělá volba. Značka s tradicí, spojovaná s těmi nejlepšími designéry, která dokonale pochopila, co znamená domácí pohoda v rytmu hygge, umí věnovat patřičnou pozornost i adventním věncům. Už jste viděli ocelový Season?

Kruh ne? Tak co takhle pruh? Anebo adventní svícen?52122

Líbilo by se vám ještě něco… méně klasického? Klidně pojměte adventně čajové svícny Cobra nebo čajový svícen Bosque. Nebo si vyberte svícen, na němž stojí svíčky vedle sebe (jako „řadový“ Milano).

A adventní svíčky už máte?

51870A zbývají už jen adventní svíčky. Villeroy & Boch má ve své vánoční edici naprosto kouzelné adventní svíčky Winter Specials, které hodí do věnců i svícnů, anebo limitku, kdy je svíčka schovaná ve skleněném svícnu. 55605

A naprostou pecku si nachystal Georg Jensen: adventní svíčku, kterou můžete zapalovat každý den podle značek odpočítávajících čas do Vánoc… Vlastně je to takový adventní svíčkový kalendář!

Už máte vybráno a víte, jaký adventní věnec, svícen nebo svíčku letos zvolíte? Tak krásný advent!