Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Letní design nákupy: 6 značek pro nejkrásnější terasu EVER!

Perfektní letní terasa má styl, nabízí pohodlí a v každém detailu říká, kdo je na ní doma. Co vám k tomu chybí? Lehátka? Stylové květináče? Unikátní grily? Ohniště? Všechno vám ukážeme. Pak už si musíte jen vybrat! Jednoduše, hned a online…


E1390W-30-01.jpgOpravdu stylové květináče? To jsou Pottery Pots
Zavřete oči a pojďte trochu snít. Je ráno, všechno je ještě v tichu, ale vy z nějakého důvodu vstáváte brzy a potřebujete jít ven. Nadechnout se toho světa za okny, čerstvého vzduchu, energie nového dne… otevřete dveře a vstoupíte na terasu zalitou vycházejícím sluncem. A něco tam neskutečně krásně voní, všechno je zelené, svěží, okouzlující. Pomalu procházíte podél květináčů. Některé jsou dost malé na to, aby se vešly i na mini balkon, jiné zdobí stěny a další zabírají celé zákoutí a svou různorodou výškou i velikostí dávají celé terase perfektní dynamiku. Kdo takové květináče umí? Pottery Pots! A který bude bydlet u vás? Klidně všechny! A si ten svůj vyberete, podíváme se, na co si na terase můžete pohodlně sednout nebo lehnout…

 

Blomus_Stay-Gartenbeistelltisch_2000x2000-ID1987767-fd7c2bef34cd87c6d0626a17046d1eaeBlomus a Fatboy: naprosto dokonalý relax
Na čtení, válení, pospávání, posezení u party, hraní si s dětmi i obyčejné lelkování… Na to všechno potřebujete to nejlepší možné lehátko. Pohodlně široká, vyrobená z vysoce kvalitní textilie, kterou nezdolá žádné počasí, s náplní EPS vyráběnou šetrně v Německu, to jsou lehátka Blomus. Konkrétně STAY Blomus a těžko říct, jestli se z nich vůbec kdy dokážete ochotně zvednout?!  A pak je tu Fatboy. Známý fešácký brand, který kromě lehátek a vaků umí třeba také hřejivé deky, krásné venkovní olejové lampy nebo božské houpací sítě! Pak už na terase můžete v podstatě bydlet.

 

kartell-componibili-2-layersKlasika od Kartellu
Chcete si dát na terase taky dobré kafe a při výhledu z ní se cítit aspoň malinko jako na dovolené? Zařiďte si svou soukromou kavárnu s židlemi Venice Chair od Kartellu. Phillipe Starck je stvořil jako designovou poctu eleganci Benátek. A kousek té atmosféry se s židlemi Venice dostane snadno i k vám, na terasu. A místo stolečku? Kontejnery Componibili. Tyhle, se čtyřmi úložnými díly, jsou navíc velké tak, že toho ještě spoustu schováte dovnitř… Třeba drobnosti, které se vám budou hodit k obsluze grilu nebo otevřeného ohniště. Protože i to si můžete v klidu na terasu vybrat.



5921-1_38246-1-ohniste-ellipse-hofatsHöfats pro grilování od A do Z
U německé značky Höfats najdete opravdu krásná otevřená ohniště Ellipse. Je to stručně řečeno jednoduchá elegance se vším všudy. A klidně je postavte nejen na terasu, ale i na zahradu nebo jako součást venkovní kuchyně. Pro chlapáckou párty na terase, případně taky táboráky na divoko, venku, v přírodě, se budou u vás doma určitě líbit také ohniště BEER BOX, která jsou vlastně přepravkou na piva i otevřeným ohništěm v jednom. A i kdyby to nebylo to „ono“ pro vás, je zrovna tohle naprosto peckový dárek!

 

none_2000x2000-ID2036220-6563b8e410ce534cc3e2900b066bea3aRomantika v podání Eva Solo
A nakonec… možná budete chtít vidět pár věcí od značky Eva Solo. Mají svůj specifický styl, náboj, energii. Říkejte si tomu, jak chcete. Pracují totiž s patinou, s určitou obnažeností a fascinující jednoduchostí, která prostě funguje. Tak tomu je určitě u Fire Cube, čtvercového otevřeného ohniště Eva Solo, které nemá moc velké prostorové nároky. Ale i u FireGlobe, který zase víc fandí tradičnímu vzhledu grilů.

 

 

Máte vybráno? Tak až si zařídíte tu svou dokonalou, pohádkově pohodlnou terasu… nezapomeňte nám sdílet pár fotek. I my se totiž rádi inspirujeme zase u vás!

Váš tým Decoronline.cz