Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Nejlepší vánoční dárky pro muže: designové kousky, které ohromí!

Čím letos pod stromečkem ohromíte svého muže? Zkuste naše designové tipy na perfektní dárky!
Neexistuje náročnější disciplína než vymyslet vánoční dárek pro náročné muže. Každý takový dar by měl totiž oplývat originalitou i ohromovat precizností provedení a bavit naprostou osobitostí… Pořád vás nic nenapadá? Nás ale ano. Tak pojďte nakouknout a inspirovat se!

55509-2Kdo si hraje, nezlobí

V každém muži je kousek kluka, který miluje si hrát a zbožňuje technické vychytávky. Jako perfektní dárek proto zafungují šachy Philippi YAP s figurkami z akrylátového skla, luxusní provedení domina, Code Philippi, nebo unikátní a doslova a do písmene věčný magnetický kalendář Philippi 365, který vyžaduje ruční nastavování, tedy dává další příležitost si tak trochu hrát!

Whisky je naprostá klasika

Víte, že ten, komu vybíráte dárek, si rád dá dobrý drink po náročném dni nebo jím vždycky oslaví právě uzavřenou smlouvu? I to je rituál, který chce styl a dává prostor pro originální designové dárky.

52539-2Prohlédněte si nádhernou sadu na whisky LSA International, s jasanovým podnosem. Pokud chcete podpořit český design, podívejte se na whiskovky Cube od Lukáše Houdka.

51399-1

A i když se říká, že se whisky pije při pokojové teplotě, je třeba dodat, že při skotské pokojové teplotě… Tedy pokud ji udržíte na nějakých 16 °C, bude to ideál. Aniž byste ji museli ředit vodou z kostek ledu, pomohou s tím unikátní nerezové chladicí nápojové kostky WD Lifestyle.

Je libo doutníček?

Možná to není zdravé, ale doutníky a silní muži k sobě prostě sedí! Možná by se proto jako krásný designový vánoční dárek hodilo pouzdro na doutníky Philippi Churchill. Kromě doutníku, střihače doutníků, se do něj vejdou i vizitky, a navíc ocelová ampule na whisky (což je naprostá pecka).

Nebo zaboduje nerezová tabatěrka Alessi? U milovníků cigaretového tabáku určitě. I tady platí, že kouření škodí zdraví, ale zabalit si vlastnoručně cigaretu z kvalitního tabáku, to je obřadní záležitost!117(4)

Ježíšek umí nadělit i outdoor

Když hledáte něco pro milovníky adrenalinu, zdá se teprve nemožná něco vybrat. Ale poradíme si!

34418Na dlouhé treky, hiky, ale i výlety na kole je třeba dobrá lahev na pití. A neexistuje nic lepšího než lahev Larq. Samočisticí(!) lahev, která – ať do ní dáte vodu na doplnění tekutin, čaj, svařák nebo kafe na zahřátí, každé dvě hodiny spustí antibakteriální čištění. Je to navíc termoláhev. A je sexy!

Je obdarovávaný vášnivý houbař? Pak bude vášnivě milovat dárkovou sadu houbařského nože Opinel.

Vyžívá se ve venkovním grilování a posezení u ohně? Venkovní ohniště FireCube Eva Solo sluší terasám i zahradám a netřeba ho příliš chránit. Čím víc bude venku, tím hezčí získá patinu. Ale největší pecku představuje pivní přepravka a ohniště v jednom, Beer Box Höfats, ve které se na outdoor pánskou jízdu dopraví dostatek pití a pak ta samá bedna funguje jako ohniště!38201

Takže… vybráno a nakoupeno? Tohle jsou fakt naprosto unikátní designové vánoční dárky pro muže. A vy s nimi nemůžete šlápnout vedle. Prostě nemůžete! :-)