Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

TOP tipy na vánoční dárky, které okouzlí každou ženu (i tu náročnou)!

Ženy milují dárky! Malé, velké, hodně drahé i ty finančně nenáročné. Ale hlavně KRÁSNÉ! Pokud tohle všechno víte, a přesto vám dochází inspirace, zkusíme vám s tím na následujících řádcích pomoct…

108100% hřejivá atmosféra1812

Ženy milují teplo. To skutečné stejně jako teplo domova. A všechno, co jej podpoří, se počítá. Fantastická hřejivá deka FATBOY Hotspot  je jako dělaná na dlouhé zimní večery, při kterých se hodí zapálit si pro ještě hřejivější atmosféru některý z interiérových stolních krbů, třeba Philippi Fire.

Byl by krb moc? Pak budou tak akorát svíčky a svícny. Voňavá svíčka Woodvick je úžasná už tím, že její knot při hoření praská jako skutečné dřevo. Svícen Growdrop Glowbus je masivní, ocelový a takřka nesmrtelný, ideální pro milovnice moderního designu. Zato lucerna Aurum LSA nebo podlahový svícen Georg Jensen Cobra  brnkají na mnohem něžnější a ženštější strunku.

43458-2Obklopené vůní

Pokud parfémy patří k těm dávno ohraným dárkům, dejte letos svým blízkým ženám vůni tak trochu jinak. Vyberte stylový difuzér nebo stojan a vonné tyčinky a vtáhněte je do světa aromaterapie.

42842Difuzér Ginkgo uvolňuje vůni esenciálních olejů díky nahřívané měděné destičce, která esteticky dokonale zapadá do celého designu difuzéru. Navíc je propojený s lampou, takže se dá používat hned dvojím způsobem. A pak je tu Alessi Five Season. Naprostá nádhera, u níž vonný roztok nasáknou listy vyřezávané z mahagonového dřeva a pomalu pak uvolňují vůni do interiéru…

Stejně krásný a elegantní je pak luxusní stojan na vonné tyčinky Alessi Lily, zavinutý jako vzácný květ, minimalistický, ale dokonale nepřehlédnutelný. Takhle totiž vypadá ztělesněná krása!

Vázy, které umí udělat dojem

52876-3Vypadá jako kousek z křišťálového skla, ale není z křišťálového skla. Je vzdušná i stabilní zároveň. Je unikátní vázou ve váze. A v každém interiéru doslova září. Co je to? Kartell Shine! Ideální pro všechny ženy, které milují být obklopené čerstvými květinami.

Váza LSA Aurum se třpytí díky poctivému zlacení, nanášenému ručně na tradičně foukané sklo. A pokud by se hodilo snad něco více odolného, a přesto působícího něžným dojmem, mohla by jako vánoční dárek pro ženy zabodovat také nerezová váza Zack Pagero. Ten její tvar je úchvatný?!55327

7062-2A to nejlepší nakonec? Multifunkční váza i chladič šampaňského v jednom, Philippi Cocoon! Když k tomu navíc přibalíte i tu lahev bublinek (než se dostanete po svátcích do obchodu pro první kytici), bude to naprosto dokonalý vánoční dárek…

 


P.S.: Pokud se i přesto bojíte, že se netrefíte, pojďte si vybrat jednoduše jeden z našich dárkových poukazů a nechte volbu na těch, kterým chcete udělat radost :-)