Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Osvěžující GARDEN PARTY: TOP tipy pro COOL session u vás doma

GARDEN PARTY se spoustou dobrého jídla a pití. Jdeme na to?

 

1. Postarejte se o pohodlná lehátka a komfortní sezení

37355-13Velké horko chce opravdu velké pohodlí, a to umí bezvadně Fatboy! Jeho válecí vaky a pytle jsou dávno pověstné, ale víte, že si pod ně můžete dokoupit podložku a proměnit je v houpací křeslo? Nebo že se můžete uvelebit v Houpací síti Fatboy? Nabízí hned 12 barevných variant a nosnost 150 kg, takže se tam při troše dobré vůle vejdete i ve dvou!

Hledáte spíš eleganci, sofistikovanost a trochu méně hravosti? Zamilujete si naši novinkovou Venkovní pohovku Ethnicraft. Na první pohled máte pocit, že se díváte na klasický interiérový kousek. Tolik se liší od standardního zahradního nábytku! Ale je outdoorová do posledního kousku. Speciální potahy, rychleschnoucí výplň polstrování, kvalitní povrchová úprava dřeva. Vydrží s vámi spoustu krásných zahradních party!

 

2. Prostřete pod širým nebem

15933-5_1

Stoly a stolky rozestavte do stínu, ideálně pod stromy, pergolu, nebo najděte jiná zákoutí slibující alespoň o trochu nižší teplotu. Už předem vyrobte dostatek ledu – protože se bude hodit do vody, ledového čaje, bowle i tradičních long drinků. S tím vám snadno pomůže Výrobník ledu Eva Solo, který led nejen vyrábí, ale svým designem je předurčený i k tomu, abyste jej nechali přímo na stole a led z něj rovnou i servírovali. Takové užitečné 2v1! A na menší stolky může přijít jednodušší kyblík na led Scoop od Nambé, ze kterého pak kostky i snadno vylovíte.

Určitě potřebujete termo džbán Georg Jensen, protože osvěžující voda je v horku základ. Připravte dostatek vysokých sklenic na long drinky stejně jako sklo na nealkoholické nápoje. Lukáš Houdek, nadaný český designér, si fakt krásně vyhrál s kolekcí sklenic inspirovaných známou Coca-Colou. To by mohla být pecka, co říkáte?

A myslete i na ty, kteří si rádi dají dobrý čaj. Odborníci se tak jako tak shodují, že pro zahnání žízně v extrémních vedrech je ideální pít tekutiny o pokojové teplotě. V čem čaj budete servírovat? Tak to je jednoduché: jsou tu úchvatné květované čajové konvice MacKenzie-Childs. Anebo vyberete tu se šachovnicovým motivem? K té se pak skvěle hodí i dóza na sušenky ve stejném dekoru!  MacKenzie-Childs je každopádně smaltovaná nádhera, s dokonalým ručně malovaným zdobením, která fascinuje svou hravou nepřehlédnutelností. (A mimochodem, kanapky, chlebíčky nebo muffiny, které budete k čaji podávat, schovejte pod krásný poklop s ořechovým podstavcem od LSA International.)

 

3. Zařiďte i příjemnou večerní atmosféru

42365-1Tušíte, že se party protáhne do nočních hodin? Perfektní! Až zapadne slunce, bude se mnohem lépe dýchat a atmosféra celé party se promění v čistě romantickou. Podpořit kouzlo večera vám pomohou minimalistické Zahradní lucerny od Phillipi nebo třeba úplně netradiční venkovní teakové lucerny Cosi. A na zahradu nebo terasu jsou perfektní také stylová světla od Kartellu, konkrétně třeba Stolní lampy Battery, které pro značku Kartell navrhl Ferruccio Laviani jako lampy pro lidi, kteří milují svou svobodu, protože jsou bezdrátové, na zahradě tedy snadno přemístitelné.

 

 

 

Dobře se bavte! :-)