Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Cesta pravého muže

 

Elegance je pouze otázkou dobrého vkusu

O tom ví nejlépe své značky Philippi z Německa. Pokud existuje firma, který je z většiny zaměřená na eleganci a detail, je to právě Philippi. Dnes pro vás máme skvělý tip, jak být s elegancí ruku v ruce. Ať na cestách či v práci. S právná volba cestovních i módních doplňků dokáže divy.

 

Kamkoliv se chcete vydat, bez peněz to nejde

Abste své peníze spolehlivě ochránili před ztrátou, pořiďte si stylovou sponu na bankovky nebo peněženku se sponou. Pravá kůže v kombinaci s leštěným niklem vypadají skvěle!

luxusní spona na peníze

Buďte stále skvěle upravený

Vkusná obuv a dobře opečovávaný zevnějšek by měly být pro každého muže samozřejmostí. Pokud často jezdíte za prací a na obchodní jednání, skvěle vám poslouží plně vybavená cestovní sada na leštění bot Philippi Giorgio. Ještě než se pustíte do samotného leštění, věnujte také náležitý čas úpravě svých vousů a nehtů. To vám umožní s maximálním komfortem cestovní set Churchill z pravé kůže a ocelovými nástroji.

luxusní cestovní set pro muže

 

Detaily rozhodují

Nyní, jakmile jsou vaše peníze v bezpečí a váš vzhled upravený, je čas doladit detaily. První dojem je nejdůležitější! A proto mu věnujte maximální pozornost a nenechte se rozptýlit zbytečnostmi. Upravená kravata uložená v koženém pouzdře Philippi Giorgio a luxusní pouzdro na dokumenty ze stejné kolekce přesvědčí vašeho obchodního partnera, že jste skutečný profesionál.

NAKRAVATU+DOKUMENTY

 Nezapomeňte si říct o kontakt!

I zde máte možnost ukázat vytříbený vkus. S moderními vizitkovníky Philippi budete na konci obchodní schůzky váženým protějškem se kterým se musí počítat.

luxusní pouzdro na vizitky

 

Inspirujte se pánskými doplňky Philippi ještě dnes!

 

decornline facebook

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě