Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Skleněná elegance ze severu

 

Sklo nikdy nestárne

Stejně jako nadčasový design bytových dekorací, který již dlouhá léta přináší dánská značka Georg Jensen. Dnes se podíváme na skleněné vázy Facet ve třech různých velikostech a tvarech. Vázy navrhla mladá návrhářka Rikke Hagen a velmi se jí to povedlo. Nadčasový tvar dokonale doplňuje precizní zpracování od nejlepších sklářů z Dánska. Georg Jensen Facet reprezentuje současnou modernu ve spojením s útulným nádechem při aranžování květin.

 

Váza Facet malá

Úchvatný tvar, který vzešel z čirého skla se přímo vybízí k aranžování lučních květin. Sušených nebo čerstvých. Šířka 27,1 cm a výška 12,3 cm se řadí mezi střední velikosti.

designová skleněná váza

 

Střední velikost v černé barvě

Elegantní černé provedení poskytuje maximum designu i možností použití v interiéru. Bohatě zdobené kytice jsou to, co váze Facet velmi sluší a co k ní neodmyslitelně patří. Šířka 27 cm, výška 17,8 cm.

elegantní černá váza

 

Největší velikost

Zde se opět vracíme k čirému sklu. S výškou téměř 30 centimetrů je právě tato váza největší ze všech tří rozměrů. To umožňuje aranžovat květiny s velkými květy, které se budou vždy dokonale vyjímat.

skleněné vázy do interiéru

 

Přejeme krásný den!

1

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě