Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Bytové doplňky - španělská moderna

 

Jižanská elegance u vás doma

Španělé milují dřevo, keramiku i koženku. Tyto materiály jsou typické zejména v oblasti bytových doplňků. Přírodní materiály podtržené moderním vzhledem utváří neopakovatelnou atmosféru v interiérech po celém světě. Dnes jsme si pro vás vybrali velmi oblíbenou značkou Andrea House, která působí na evropském trhu již mnoho let a pravidelně udává směr a tempo nejnovějším trendům.

 

Kvalita materiálů

Obzvláště veliký důraz je kladený na preciznost a ověřenou kvalitu jednotlivých druhů materiálů. Z důvodu ochrany živočichů nahradila pravou kůži velmi kvalitní koženka. Ta je použita například u barových židlí Andrea House. Poctivé prošívání v kombinaci s bezchybným střihem na první pohled nerozeznáte od kůže pravé.

luxusní barové židle

 

V případě dekorací ze dřeva bylo vybrané bambusové a mangové dřevo. Tyto dva druhy materiálů jsou jedny z nejoblíbenějších vůbec. Přírodní provedení v sobě nese kus poctivé práce zručných řemeslníků ze Španělska. Vázy, svícny, mísy na ovoce nebo sošky jsou zcela ručně vyřezávané do moderních tvarů zvelebujících váš domov.

dřevěné dekorace do bytu

 

dřevěné obrazy na stěnu

 

Moderní design

Vedle vysoké kvality hraje důležitou roli také vytříbený cit pro moderní vzhled, na který se velmi hledí především v zemích jižní Evropy. V Andrea House vsadili na nadčasové tvary, které však nepůsobí chladně, ale přirozeně útulným dojmem. Jedním z příkladů jsou stylové stolní lampy.

moderní lampy na stůl

 

Závěrem

Pokud milujete přírodní materiály v kombinaci s moderna stylem, je pro vás značka Andrea House perfektní volbou. Její portfolio čítá stovky designových doplňků a dekorací mnoha tváří. Také ceny jsou velice příznivé. Všechny produkty této značky nalezete zde: http://www.decoronline.cz/znacka/andrea-house/.

 

decornline facebook

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě