Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Svícení svíčkami na 5 způsobů

Udělejte si pohodlí

Přináším vám 5 skvělých tipů, jak si doma svíčkou zpříjemnit atmosféru a navodit pravou pohodu. To se hodí především v současném období podzimu i nadcházející zimy. Pro příjemné posezení s rodinou nebo přáteli. Samotné nebo se zapálenou svíčkou, krásné moderní svícny jsou nyní tím pravým.

 

Tip číslo jedna - zkuste kombinaci čirého a mléčného skla

moderní skleněné svícny

Skvělá kombinace ke dřevu a rostlinám. Do většiny moderních interiérů je právě spojení dvou odstínů skla to pravé. Čirý svícen je neutrální a můžete ho použít téměř kdekoliv. Mléčný je spíše designovou záležitostí.

 

Tip číslo dva - buďte ke svému prostoru velkorysí

luxusní svícny z oceli

Pokud hledáte dominantu, která vás bude neustále oslňovat skou krásou, zkuste některý ze svícnů z leštěné oceli. Vysoký lesk povrchu dokonale odřáží světlo i okolní předměty.

 

Tip číslo tři - zkuste lucernu

designová lucerna

Holdujete-li spíše střímé eleganci a tlustým oltářním svíčkám, je pro vás Lampion tím pravým. Navíc jej můžete zavěsit nebo postavit kamkoliv do prostoru či na terasu.

 

Tip číslo čtyři - svíčky jako orientační osvětlení

Přijemné světlo malého svícnu na čajovou svíčku vyčaruje ve vašem interiéru několik záchtných bodů. Ideální je rozmístit několik kusů, svícny tak vytvoří dostatek světla i nezapomenutelné atmosféry.

 

Tip číslo pět - dopřejte si jen to nejlepší!

luxusní skleněný svícen

Svícen a vanička na vonné olejíčky 2v1 vás přenese do zcela jinéh světa. Do světa odpočinku a krásy.

 

Inspirace pro výběr svícnu >>

 Přejeme krásný den!

1

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě