Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

O Philippi víme vše

 

logo1

 

Philippi je německá značka, která vám přináší radost a osobitý životní styl.

Založena byla zkušeným a nadaným obchodníkem Janem Philippim v centru města Hamburk roku 1992. Zprvu malý obchod o ploše pouhých 16 m2 se začal rozrůstat neuvěřitelným tempem. Zákazníci byli nadšeni!

 

Jan Philippi

philippi2

 

Prvním produktem byl nůž na dopisy Paco. Toho se do dnešního dne prodalo přes 100.000 kusů po celém světe a je také jedním z nejvíce kopírovaných produktů ve světě designových doplňků.

PACOLAST

Po počátečním úspěchu se obchod rozrostl na obrovský showroom o rozloze 400 m2! Dnes vyváží Philippi své produkty do více jak 80 zemí po celém světě. Její proslulé obchody naleznete také v Pekingu, Abu Dhabi nebo Bejrútu. Své zboží dodává i do luxusních obchodů KaDeWe, Harrods, Bloomingdales a Takashimaya.

 

Za dobu své existence posbíral Jan Philippi se svou značkou řadu prestižních ocenění:

SET1

 

Zásluhu na tom mají především elitní designéři, kteří s Philippi spolupracují. Jmenujme alespoň některé z nich. Leon Win, Boris Kupczik, prof.Andreas Ostwald, duo Murken + Hansen, Henrich Plitz nebo Christian von Ahn. Na profily jednotlivých designérů se ještě podíváme blíže v brzké budoucnosti.

 

Pojďme dála a podívejme se také na fotografie z výstav na kterých Philippi působilo. Od malého obchůdku ke značce, která dominuje na světových veletrzích.

BULBPOP1

ESMERALDAPOP1

MOONNEW1

 

Velikost se firmy změnila, ale prvotní myšlenka zůstala stále stejná. Přinášet produkty, které nikdy neustupují kvalitě a jedinečnému rukopisu na úkor čehokoliv jiného. Kvalitní použité materiály i exkluzivní design zůstávají i v současné době hlavním synonymem Philippi. 

 

V příštím článku se zaměžíme na výrobu a následné leštění oceli. Materiálu, který dominuje Philippi již od samého počátku.

 

Kompletní sortiment Philippi k nahlédnutí zde

 

Autor článku:

Jan Fodor

FOTOCHAT

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě