Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Zatočte s prádlem ve velkém stylu!

 

I práce s prádlem může být zábava

Že nevěříte? V dnešním článku vám ukážeme ty nejlepší vychytávky pro skladování použitého prádla pomocí moderních košů a tašek na prádlo. Většina z nás nemá práci s prádle příliš v oblibě. Ať už se jedná o vytahování prádla z koše, následné praní a nikdy nekončící žehlení. My se dnes však vrátíme na začátek, tedy ke košům na prádlo.

 

Žijeme v rychlé a moderní době, kde si často chceme dopřát maximální komfort. Můžeme začít tím, že si pořídíme koš na prádlo, který nevyžaduje otevírání při vhazování prádla. Takové koše vyrábí holandská značka Brabantia. A to hned v několika velikostech od 35 do 60 litrů. Stačí jen projít a vhodit.

BILAKOREKPOP1

 

Často se také setkáváme s tím, že musíme koš i s prádlem vytáhnou z komory nebo jiné místnosti. Popřípadě ho jen odsunout kousek stranou. Přiznejme si však pravdu, že zcela naplněný koš mnohačlenné rodiny má svou váhu. I na toho mysleli chytré hlavy ze společnosti Brabantia a vybavili své prádelní koše bavlněnými vaky, které snadno odepnete a přenesete i s prádlem k pračce. Ubyde vám váha koše jako takového.

BILAKOREKPOP2

 

Tašky jsou IN!

V posledních letech zaznamenaly veliký boom také tašky na prádlo. Oproti klasickým košům jsou více skladné. To oceníte zejména při úspoře prostoru, který chcete využít pro jiné účely. Tašky na prádlo se vyrábějí v mnoha různých variantách, například jako taška, kterou můžete jednoduše vít na rameno.

CERVENASET1

 

Závěsné provedení je také velmi praktické a skladné.

CERVSET

 

 

Stenjě jako u košů nabízí i tašky veliký objem 55 litrů. Ten je dostačující i pro vícečlenou rodinu.

SEDA2

 

>>> pro více inspirace navštivte naše oddělení košů a tašek na prádlo

 

Užijte si večer a sledujte nás!

1

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě