Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

5 TIPŮ PRO VÁŠ JARNÍ STŮL

Když se řekne jaro, každému se vybaví rozkvétající rostliny, sílící slunce a radost z pěkného počasí. Abyste radost podpořili i u Vás doma, můžete využít naší široké nabídky luxusního bytového designu a pustit si tak jaro až na Váš jídelní stůl! Abyste si udělali představu co a jak, připravili jsme si pro Vás 5 tipů, které byste neměli při oslavování jara vypustit...

 barvy

  • Vyberte si barvy

    Vyberte si barevnou škálu, kterou chcete na stole mít. Obvykle je dobré dodržovat pravidlo dvou barev. Vzhledem k tomu, že námořnická modř převládá v mém nádobí vybrala jsem ze skupiny barev, které považuji za příbuzné ostře růžovou. Pokud Vám nevyhovuje růžová, tak žlutá je další krásnou volbou.

 

 prostirani philippi

  • UKOTVĚTE SI VÝBĚR BAREV

    Vybrané barvy by vždy měly být podtrženy ubrusem či prostíráním a měly by respektovat barevnost okolí. Pomůže to k tomu, aby stůl byl dokonale zasazený do prostoru. Zároveň tím zvýrazníte barevnost nádobí.

 

 kvetina

  • Použijte čerstvé květiny

    Květiny vždy rozzáří stůl a vnesou kus přírody do prostoru. Nicméně i při volbě květin je třeba přemýšlet nad jejich barevností. Květiny mohou doladit náš stůl či naopak rozbít vytvořený koncept. Ideální je nižší květina, která nám nebude překážet ve výhledu.

 

 creature cups

  • DO STŘEDU STOLU PATŘÍ NĚCO ORIGINÁLNÍHO ČI ZÁBAVNÉHO

    Nádherná květina, zajímavá dóza, džbán či creature cup je to co dodá originalitu na Váš stůl. Ideální je spojit originalitu s funkčností. Např. v dóze můžete mít schované sušenky, na které se s chutí po snídani vrhnou nejen Vaše děti.

 

 citrusy

  • použijte čerstvé citrusy, osvěží stůl

    Vůně citrusů a jejich barevnost je tou pověstnou tečkou za přípravou jarní tabule. Můžete s nimi ozdobit skleničky či připravit z nich ovocný salát. Je to dekorace, kterou nemůžete nikdy nic zkazit.

 

Doufáme, že Vám tipy pomohou při užívání si jara ještě více a že najdete mezi našimi produkty ten správný skvost pro Váš domov.

  

Mějte se krásně a užívejte si jaro s námi,

Míša, DecorOnline.cz

  

Sledujte nás!

blog bydlení

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě