Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Designérka Jette Joop

Nadějná návrhářka se srdcem na pravém místě

Jette Joop se narodila v německém městě Braunschweig, které se nachází v Dolním Sasku. Jette má dokončené vzdělání na Oxforduv Anglii, odkud si odnesla mezinárodní maturitu. Silná touha po navrhování vlastních předmětů ji poté přivedla ke studiu designu na Art Center College of Design v Kalifornii / USA. Ve svých začátcích pracovala například pro Ralpha Laurena v New Yorku, který je světově uznávaným výrobce tzv. polo triček. V září 1997 založila vlastní společnost Jette GmbH se sídly v Hamburku a v Berlíně.

POSEL DOBRÝCH ZPRÁV

Jette Joop je také německou velvyslankyní Červeného Kříže se zapojením do mnoha projektů. Společně s designem je pro ni pomoc druhým lidem neodmyslitelnou částí vlastního já.

SPOLUPRÁCE SE značkou WMF

Je největším přínosem především pro zákazníky této renomované značky. Nevšední design a nadčasový charakter produktů dokonale zapadá do celkového konceptu WMF. Třešničkou na dortu jsou ušlechtilé materiály jako prvotřídní ocel Cromargan® či speciální sklo WMF. V portfoliu můžeme nalézt luxusní vázu, krásnou karafu na víno, svícny a další doplňky převážně do kuchyně.

blog o designérech

Jette joop design

 

luxusní design do bytu

luxusní bytové doplňky

 

Sledujte nás!

moderni bydleni blog

DecorOnline.cz - buďte doma ve svém světě