Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Svoboda & Williams: aneb když už nemáte místo na další krásnou vázu

Ekonomové by řekli, že jen hromadíme statky. Ale vyhoďte starší věc jen proto, že pořizujete novou! Ano, jde to s botami či u dam s kabelkou. Tam je to dokonce často vítaný impulz. Ale vyhodím snad krásnou vázu kvůli jiné? To spíše jednu uklidím a druhou nainstaluji. A když už se nevejdou do skříně, tak jim vyhradím polici v garáži. Ta naše už je v podstatě neprůchodná, nemluvě snad o nějakém parkování. Nezbývá, než vše vyházet (nikdy!) nebo se časem přestěhovat do většího – a tady přichází na řadu Svoboda & Williams, který přehledně a na jednom místě nabízí prémiové nemovitosti z Čech a Slovenska.

og_img

Svoboda & Williams, renomovaná realitní kancelář s českými kořeny, působí na tuzemském trhu jako dominanční hráč v segmentu prémiových nemovitostí. V České republice poskytuje své služby téměř dvě dekády a v roce 2019 vstoupila i na slovenský trh. Její renomé je od počátku založeno jak na výjimečné kvalitě služeb a portfolia, tak na progresivní marketingové strategii, jejíž součástí je i pestrá lifestylová sekce webových stránek Svoboda & Williams. V té najdete kompletní přehled nejzajímavějších gastronomických podniků, designových obchodů, galerií, kosmetických salonů a dalších míst, která byste neměli v Praze, Brně a Bratislavě minout. V rubrice designovému vybavení interiéru najdete i odkaz na náš e-shop Decor Online :-)

Přiznám se, že na jejich stránky chodím často jen tak, protože mají v nabídce naprosto úžasné byty a domy. A jestli si nějaký pořídíte, nezapomeňte, že vybavit se musí s citem. A samozřejmě u nás :-)

Jirka, Decor Online