Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Vánoce 2021

Spadané listí v ulicích brzy vystřídají první sněhové vločky, vůni dýňové polévky nahradí vůně perníkového koření, vanilky a oříšků. Tytam budou podzimní plískanice a nevyzpytatelný déšť. Drobné rampouchy na střechách a zamrzlé kaluže nás budou lákat k procházkám venku a návštěvě adventních trhů, které nám snad situace dovolí. Protože kde jinde se zahřát lahodným svařeným vínem s vůní hřebíčku, než právě tam. A až se lehce promrzlí a opojení kouzelnou zimní krajinou vrátíme domů, bude nás těšit myšlenka, že právě začíná nejkrásnější období celého roku – Vánoce.

Letošní vánoční období bude jiné než ty předcházející. Trávíme doma více času a možná právě proto nám udělá radost, když si letos naše domovy vyzdobíme a navodíme si doma kouzelnou vánoční atmosféru, která nám zpříjemní čekání na sváteční okamžiky.

Ale než nastane dlouho očekávaný Štědrý den, máme před sebou ještě několik kroků k tomu, aby letošní svátky byly krásné a především plné spokojenosti a pohody.

aČím jiným si zpříjemnit čekání na čas zázraků a radosti v rozzářených dětských očkách, než adventním věncem na kterém každý týden zapálíme jednu svíčku, a každý týden tak budeme blíž a blíž Štědrému dni. Kromě klasických věnců z jedlových větviček, které si mnoho z nás rádo doma vyrábí, pro vás máme tip na nadčasové a elegantní adventní věnce s dotekem luxusu. Věnec Milano od německé značky Edzard splní nároky těch nejnáročnějších a získá si srdce i těch, kteří s pořízením adventního věnce dosud otáleli. Jeho korpus z nerezové oceli připomíná nezbedné sněhové vločky různých tvarů a velikostí. Navíc se dá vlastnoručně dozdobit větvičkami, šiškami či jinými drobnostmi, takže vůně jehličí naplní i váš domov. Pokud dáváte přednost čistým liniím a designu bez příkras, stojí za pozornost věnec Verona od stejné značky. Jeho korpus připomíná temnou noční oblohu s malinkatými hvězdičkami.

Kromě adventního věnce, který je ozdobou a chloubou každé stylové domácnosti, by ve vašem interiéru neměly chybět drobné dekorace, které potěší nejen vás samotné, ale také každou vaši návštěvu. Klasickou volbou jsou svícny v různém provedení. Novinkou tohoto roku je kolekce Botswana, jejichž svícen vytváří dojem noční oblohy prozářené tisíci malými hvězdami. Pokud toužíte i po dřevěných kouscích, tak doporučujeme dřevěnou figurku roztomilého soba Elmara. Sob je k dispozici ve třech velikostech, takže se skvěle přizpůsobí vašemu interiéru a ostatním dekoracím. Nebo ve svém domově přivítejte celou sobí rodinku Jestli dáváte přednost funkčním doplňkům, neměla by vám uniknout miska na cukrovinky ve tvaru soba od značky Nambé či hned vánoční saně od stejnojmenné značkyd

Stejně jako my si k štědrovečerní tabuli rádi oblékáme krásné nové šaty či oblíbenou košili, zaslouží si i samotný stůl slavnostní háv. Ať už je to vánoční ubrus děděný z generace na generaci, nebo vsadíte na originální kousky z dílny německé značky Villeroy & Boch či Sander. Jejich kolekce nabízí středové pásy a prostírání s motivy klasických vánočních vzorů. Vločky, hvězdy, houpací koník, plyšový méďa či vláček okouzlí nejen dítě, ale i dospělého. Vždyť v čase Vánoc se všichni rádi vracíme do dětství a vzpomínáme na ty kouzelné chvíle, které nám naši rodiče každoročně chystali.

eK exkluzivnímu vánočnímu textilu samozřejmě patří slavnostní jídelní servis. A abychom nechodili daleko, Villeroy & Boch nabízí kolekci Toy’s Delight Royal Classic.  Na bílém porcelánu jsou reliéfní vánoční motivy. Vždyť z čeho jiného byste si nejlépe vychutnali vybrané lahůdky i osvědčené rodinné recepty. Pokud dáváte přednost barevnému porcelánu, sáhněte po kolekci Toy’s Delight opět od značky Villeroy & Boch. Dominuje jí červená a zelená barva a vánoční motivy, takže se stane tím pravým porcelánem pro sváteční tabuli.

Tým DecorOnline vám přeje nádherné vánoční svátky plné rodinné sounáležitosti, pospolitosti a nekončící radosti.