Zákaznická podpora:info@decoronline.cz

Luxusní pracovna je o kreativitě, pohodlí i sexy detailech! Chcete ji?

Dívat se na pracovnu jako na nudnou místnost by byla velká chyba. Právě tohle místo potřebuje hýřit kreativitou, nabídnout vám pohodlí i podněcovat vaši tvořivost detaily, které baví, designově ladí a jsou už na první pohled doslova sexy!

Pohodlí na prvním místě
Počty těch, kteří potřebují svou pracovnu, za poslední roky vzrostl. Svět uprostřed pandemie zkoušel v každém bytě vykřesat aspoň pracovní koutek, a i když tohle už je díky bohu za námi, zvykli jsme si na všechno to domácké pohodlí, které se stalo i jedním z hlavních kancelářských trendů roku 2022!

46617Sezení pro úspěšná jednání
Pro dlouhá jednání oceníte pohodlí
křesla Eva Solo Abalone. Vyrobené z dubového dřeva a potažené kvalitní kůží vám vydrží navěky. A i když vypadá drsně, sedí se v něm až návykově měkce. Nebo se snad chcete zamilovat se do úžasné malé pohovky Woud?

Hned vedle může stát odkládací stolek, třeba ten, který v kontrastu s robustním křeslem i nadýchanou pohovkou bude působit dokonale křehce. Jak se vám líbí
skleněný stolek Miniforms, ověnčený spoustou cen? Ale hodí se i trocha zdánlivé strohosti odkládacího stolku Sentrum od Wood.52560-5

Úschovné prostory máte?
Šanony elegantně schováte do skříňky Umage Audacious. Každá z pěti barevných variant je sexy! Ale pokud potřebujete opravdový objem, je tu komoda Ethnicraft Oak Stairs s úžasně dynamickým designem, za kterým stojí Alain van Havre.

Oběma komodám bude slušet i menší lampička. Piffany Copenhagen má boží kousek: Mr. Wattson. Typická je pro něj hravost i variabilita toho, jak si tohoto svítícího panáčka můžete usadit – ať už na komodě, nebo rovnou pracovním stole.

43127-2A Gingko Moon je jako vznášející se měsíc nad dřevěnou základnou! (Tajemství je v silném magnetu. Ale i když to víte, je pořád stejná zábava na to koukat.) Anebo milujete minimalismus? Líbit se vám bude Tunto Swan – lampa s labutím krkem, vybavená navíc schopností bezdrátově vám dobít telefon.

Detaily, na kterých v pracovně záleží
A víte co? Chce to víc takových hravých detailů. Chce to lesk, který vám může nabídnout spousta dekoračních předmětů Phillipi. Rozhodovací koule Ball Decision pobaví všechny nerozhodné, a i když za vás nakonec asi nic nevyřeší, dobře vypadá. Naprostou klasikou jsou pak antistresové kuličky Malo nebo kuličková hra Ballance!

42842-1A pojďme ještě k Alessi. Magnetický držák na kancelářské sponky Alessi Chip má tvar ptáčka a obalený sponkami je jako opeřený. Atmosféru zútulní luxusní stojan pro vonné svíčky Alessi Lily, který přinese do pracovny hřejivý element. A… hodiny máte? Alessi Walter Wayle II vycházejí z návrhu Philippe Starcka, jsou fakt sexy a úplně jiné než všechny kancelářské hodiny, co znáte!

Takže… máme pohodlnou pracovnu, prakticky vybavenou pracovnu a také pracovnu, která voní kreativitou. Máme všechno! (A kdyby náhodou, vlastně to všechno můžete brát jako první tipy na nákupy pro letošní Vánoce…)